Årets Fordonstekniker


Niklas Persson

Med nyfikenhet, stort intresse och logiskt tänkande blir man en duktig fordonstekniker. Med sitt pedagogiska sätt delar denna person med sig av sina kunskaper till sin omgivning i kombination med ett gediget intresse för att utveckla verksamheten och branschen.

Årets Lackerare


Anna Widholm

Hårt arbete och stort engagemang i kombination med föredömliga kunskaper har redan inneburit framgångar. Att dessutom kunna fungera som en ambassadör för yrket och inspirera fler att söka sig till branschen är ett stort plus.

Årets Reservdelsperson


Gunilla Rubinstein

Att veta vad som finns på hyllorna i kombination med att ge kunderna bästa möjliga support och service ställer höga krav. Att dessutom bemöta alla på ett trevligt sätt och inte dra sig för att återrapportera till kunderna ger bara positiv feedback.

Årets Verkstad


Speedy Bilservice Örebro

Årets verkstad är en verkstad som på sitt geniala sätt skapat en hög lojalitet hos både kunder och personal. Genom att vara banbrytande och engagera sig på ett nytt sätt i sin personal har de skapat en ny trend.

Årets Skadeverkstad


Atteviks, Nässjö

Ett företags möjlighet att prestera i framkant handlar om att vara lyhörd och ständigt jobba med förbättringar. Att utvecklas och leverera hög kvalitet i alla led är ett måste.

Investering i personal och miljö präglar detta företag. Investeringar som ger resultat i både arbetsmiljö, lönsamhet och kundnöjdhet.

Vinnaren av ”Årets Skadeverkstad” har de senaste åren verkligen utvecklats i denna anda. De har ett genuint intresse att driva förändring och jobbar aktivt med processutveckling, kortare ledtider och effektivt skadeflöde.

Årets Butik


MECA Skellefteå

En butik som haft några tuffa år men där man gjort en stenhård satsning på att bygga ett sammansvetsat team för att skapa en attraktiv butik som lockar både nya och trogna kunder. Denna butikschef har konsekvent lyft fram och hyllat sin personal och butiken har idag vänt förlust till stabil vinst.

Årets Produkt eller Tjänst


ProMeister Solutions

Årets vinnare tar tag i ett för branschen fundamentalt behov. Vinnaren förser branschen med kompetens och moderna förutsättningar som tar branschen vidare. Årets vinnare sätter branschens medarbetare i centrum.

Årets Servicerådgivare


Peter Lidin

När en servicerådgivare gör mer än vad företaget eller kunderna kan förvänta sig är man ovärderlig som medarbetare. Att överträffa både kundens och företagets förväntningar gång på gång är ett konststycke i sig. En mer värdig vinnare i kategorin Årets Servicerådgivare kunde vi inte hitta.

Årets Bilsäljare


Marcus Korner

Med minsta möjliga marginal tog årets bilsäljare hem segern. En toppsäljare som vet hur man bygger förtroende och vänder den mest problemfyllda affär till något positivt. Årets vinnare verkar i skuggan av landets många bilåterförsäljare men har visat att man kan komma långt med en rejäl dos småländskt jävlar anamma.

Årets Hållbarhetsprofil


Stefan Rasteby

En målmedveten miljösatsning på både tids- och kapitalkrävande investeringar har visat att det går att skapa både en bättre arbetsmiljö och samtidigt bidra till att skona den yttre miljön. Satsningar som är ett föredöme för andra företag som vill föra upp Hållbarhet till en ny nivå och som visar att branschföretag kan ligga i framkant.

Årets Marknadsförare


Rejmes Halland

Årets Marknadsförare är ett etablerat företag med stark lokal ställning. Trots det vill man inte slå sig till ro, utan arbetar för att vårda befintliga kundrelationer parallellt med arbetet att finna nya målgrupper. Inte nog med att de ger framtida bilister och köpare en central roll i marknadsföringen – de agerar även goda samhällsmedborgare.

Årets Ledare


John Marnell

Den person som har tagit sig till guldplatsen i kategorin Årets ledare – har utmärkt sig genom att tänka i nya banor. Ett ledarskap präglat av delaktighet och tydliga målsättningar och en insikt i medarbetarnas behov av att känna sig sedda och hörda.

Genom att gå sin egen väg och erbjuda ett modernt och inkluderande ledarskap har vinnaren fått sin personal att åstadkomma det lilla extra vilket har gett en stark utveckling av bolagets resultat.